Samarbeidspartnere

Vi har et solid og bærekraftig samarbeid med Meløy Adventure, Fru Haugans, Klokkergården på Rødøya, Myken Bord og Bar, Saltenfly, Visit Nesna, Lovund Hotell, Visit Helgeland og enn rekke andre lokale aktører. De er nøye utvalgt av oss for å levere trygge og minnerike opplevelser av ypperste kvalitet for våre gjester – Do it for a day, talk about i forever!

Våre nærmeste samarbeidspartnere

Våre nærmeste samarbeidspartnere av unike opplevelser er Meløy Adventure. Eier og grunnlegger av Meløy Adventure, er Øyvind Gjersvik. Selskapet har vokst frem som et resultat av hans lidenskap, lokalkunnskap og bånd til den majestetiske naturen på Helgelandskysten. Han har ansatt en rekke guider med ulik og bred erfaring fra hele Norge. Blant disse finner vi:

Marius Løkken

Marius var med Øyvind sesongen 2020. Han trivdes så godt at han var den første til å bekrefte sin ankomst sesongen 2021. Markus er opprinnelig fra Stavanger, men digger Nord-Norge. Han er utdannet Arktisk Naturguide fra Svalbard og skal denne våren gå Norge på langs på ski. Hos oss er han ofte å se med stegjern og isøks på Svartisen, men stepper inn som guide både i Kajakk og på SUP brettet.

Dawid Edward Swiatloczuly

David er vår hovedmann i Kajakken. Blid som ei sol og har alltid en morsom kommentar på lur. Visste du at han gjør eskimorulle på bestilling? Dawid er opprinnelig fra Polen, men har bodd i Norge i flere år. Tidligere har han vært guide i både Geiranger og Tromsø. Han er utdannet innen Kajakk/Guiding, og har en internasjonal sertifisering – Coastal Kayak Trip Leader Level 3.

Elida Langstein

Elida er opprinnelig fra Romsdalen og er utdannet Arktisk Naturguide og Biolog. Hun har tidligere jobber 4 år som Guide og Båtfører på Svalbard. Den store eventyrlysten og energien har ført henne til blant annet overvintring i indre Alaska og de siste årene har hun hatt base i Nord-Norge og på Finnmarksvidda. Du treffer Elida ofte i RIB-en og hun har deg mer enn gjerne med til Rødøyløva for en topptur.

Ronny Lauritz Berntsen

Ronny er den råeste guiden når det gjelder lange ekspedisjoner og utfordringer. Opprinnelig fra Flekkefjord, men bor på Svalbard og er like sprek som en toppidrettsutøver. Til daglig er han lærer på ekspedisjonslinjen på Svalbard Folkehøgskole. Han vil for det meste gå turer på Svartisen, men er også dyktig i kajakken og ikke minst på ski.

Ulrik Undahl

Ulrik er fra Fredrikstad og har en bachelorgrad i friluftsliv fra USN, og driver blant annet med terrengsykling, kajakkpadling og brevandring. Han tar deg gjerne med på en kajakktur og brevandring i midnattssol med sein start og noen morsomme utfordringer underveis. Han er sikker på at store barn leker best! Han vil være tilgjengelig både på sykkel, i kajakk og på isen.

Kristin Nordhus Karlsson

Sist, men ikke minst finner vi den sprudlende og mest erfarne guiden, nemlig Kristin. Hun er bosatt på Mo i Rana. Hun er utdannet psykiatrisk sykepleier innenfor kommunens seksjon for psykisk helse og rus, samt koordinator for kommunes kriseteam. I tillegg er hun ambulansearbeider ved Helgelandssykehuset og sertifisert førstehjelpsinstruktør.

Ved siden av dette jobber hun som Kajakkguide og holder kurs i alle ønskelige nivåer for deg som er nybegynner eller en ekspert som ønsker å ta del i nye utfordringer. Hun har lang og bred erfaring, og ikke minst en stor interesse for at du som gjest skal lykkes på din måte. Hun vil få deg til å kjenne på en mestringsfølelse og selvtillit som du sjelden før har vært i nærheten av. Respekt og Åpenhet er to verdier hun vektlegger som guide. Visste du at hun er en sertifisert som Turleder Hav av Norges Padleforbund? Hun tok sine første paddeltak allerede i 2004. Hun er en helårspadler som setter pris på variasjoner av landskap og vær. Hun leker seg gjerne i urolig sjø, og surfer på bølgene når det tillater seg.

Ta kontakt med oss for et skreddersydd og uforpliktende tilbud!

Reisegarantifondet
NHO Reiseliv
Visit Bodø
Visit Helgeland
Saltenfly Bodø