Lei kajakk på Helgeland

 

4 timer

2-6 personer

Norsk, Engelsk

Støtt er en av de mange stedene på Helgeland du kan leie kajakk. Padling langs holmer og skjær på Støtt er et eventyr for deg som vil utforske Helgelandskysten fra sjøsiden.

Dette vil du få oppleve

Har du våtkort, eller tilsvarende sertifisering, kan du leie kajakk og dra på egen hånd. Vi setter din sikkerhet i høysete og vil tilrettelegge turen slik at den blir slik du ønsker.

Enten du er alene, sammen med din kjære eller med vennegjengen, kajakk padling er alltid den ultimate opplevelse uansett hvilken årstid iv befinner oss i. Ved å leie kajakk hos oss får du også anbefalte ruter og forslag til et turprogram som passer dine ferdigheter og din gruppe.

Det er fullt mulig for deg å ha med kajakken på hurtigbåtene som langs Helgelandskysten og til Støtt, men husk å booke plass ombord når du bestiller din billett. 

Du kan også parkere på fastlandet, vi henter både deg og kajakkene.

Du må være i god fysisk form og ha tidligere padleerfaring for å leie kajakk. Det kan blåse opp, så du må være komfortabel med å være i vann, og mestre kajakken i bølger og vind alene. 

Dette er inkludert

Kajakk

Transport

Eventyrlig!

Vi hadde en fantastisk tid på den vakre øya Støtt med kajakkpadling. Guiden vår Magnus, tok oss med rundt øya der vi kunne sitte og se på havørn som fløy rett over hodet på oss. Vi spiste lunsj på en holme og svømte i havet (over den arktiske sirkelen) på en nydelig solrik dag. Senere den kvelden tok Magnus og Kristin oss med på RIB-tur til Rødøyløva som gav oss en spektakulær utsikt. Tenåringsguttene elsket det - spesielt turen hjem i RIB da solen gikk ned og volumet på radioen gikk opp! Jeg kan ikke anbefale dette høyt nok - det var et eventyr for livet å få oppleve underverkene ved den NordNorske kystlinjen og overraskelsene gjorde det virkelig spesielt. Takk skal dere ha!

– Amy R.

Godt humør og mye Kunnskap!

Vi padlet kajakk over til Engenbreen for så å gå opp. Alt utstyr var inkludert. Hadde Dawid som guide, en fantastisk fyr med godt humør og mye kunnskap. Han tok oss så nærme breen som var forsvarlig. Helt fantastisk!

– Beate V.

Høydepunkter

 

 • Fantastisk natur
 • Tusenvis av uutforskede øyer
 • Uberørte friluftsområder
 • Kritthvite strender
 • Dykking og bading
 • Dyreliv

Nyttig å vite

Husk å ta med

 • 2 lag med ulltøy
 • Solbriller
 • Solkrem
 • Vanntette og vindtette klær
 • fleece genser
 • 2 ekstra par sokker

Sikkerhet

Du må ha våt kort eller tilsvarende sertifisering for å leie kajakk.

Vi legger stor vekt på din sikkerhet. Vi vil notere hvor lenge du planlegger å være ute og hvor du drar. Vi legger opp til en utsjekk når du starter og en innsjekk når du kommer tilbake.

Hvis uhellet først skulle være ute, skal du vite at du raskt får hjelp. Vi planlegger alltid hvordan vi skal kommunisere før du drar. 

Pris og kansellering

Be om tilbud.

Se våre regler for kansellering her: 

 

Viktig informasjon

Det er et ufravikelig krav for å delta på våre aktiviteter at du har en gyldig reiseforsikring som dekker de aktiviteter du deltar på.

Vi vil gjennomgå HMS rutiner før oppstart.

Slik ivaretar vi din sikkerhet

Vi følger bransjeveiledningen for smittevern

Les mer om sikkerhet under Covid-19