Rødøyløva

 

Dagstur

4-12 personer

Norsk, Engelsk

En av Helgelandkystens flotteste og mest etterspurte toppturer finner du på Rødøyløva. Den majestetiske løve på Helgelandskysten. De nye sherpatrappene gjør det enklere å komme til topps.

Dette vil du få oppleve

Her blir du belønnet med en luftig og spektakulær utsikt. Ved foten av fjellet venter Klokkergården på deg med en lokal matopplevelse i historiske og lekre omgivelser.

Vi starter ribturen fra gjestehavna på Støtt. Vi setter kursen sørover og etter ca en time ankommer vi Rødøya. Vi går i land ved gjestehavna til Klokkergården.

Du har nå muligheten til å ta en topptur på Rødøyløva. Dette majestetiske fjellet ruver godt. Denne fjellturen er blant de aller fineste på Helgelandskysten. Et høydepunkt du ikke må gå glipp av.

Et par hundre meter fra Klokkergården finner du en merket og tydelig sti. Etter hvert går den over i en sherpatrapp som du kan følge til fjells. Det er noen bratte partier og du bør gå med forsiktighet og aktsomhet. På toppen av fjellet blir du belønnet med fantastisk panorama utsikt. Dette fantastiske skue over øyrike på Helgelandskysten gir en gåsehudopplevelse. Sett av tid og nyt!

Ønsker du guide med på turen, ta gjerne kontakt med oss.

Vi anbefaler en lunsj på Klokkergården. Hvis ønskelig kan vi bistå deg med å bestille bord.

Dette er inkludert

Turguide

Transport

En opplevelse for livet!

Sommerens beste eventyr med RIB-tur og topptur på Rødøyløva. Guiden hadde en enorm entusiasme og kjærlighet for Meløy som sprer så mye reiselyst og glede at du aldri vil at det skal ta slutt. 

– Ally H. Bjørnstad

Uforglemmelige minner!

Var med på RIB-tur ut til Rødøy og Rødøyløva, og hadde en helt fantastisk dag med en koselig gjeng med andre påmeldte! Guiden viste om alle de gode spottene for å ta Instagram-bilder, og var i tillegg en utmerket fotograf! Guiden er svært fleksibel, og setter dine interesser i første rekke og har et genuint ønske om å gi deg uforglemmelige minner. 

– Ingvild S.

Høydepunkter

 

  • Luftig og spektakulær utsikt
  • Topptur i verdensklasse

Nyttig å vite

Husk å ta med

  • Turklær etter vær
  • Vindtett og vanntette klær
  • Gode vanntette tursko
  • Solbriller, solkrem og caps

Viktig informasjon

Oppmøte i Gjestehavna på STØTT. 

Det er et ufravikelig krav at alle som deltar på våre turer har gyldig reiseforsikring.

Du kan ikke delta på ribtur dersom du har ryggproblemer eller lignende fysiske helseplager/skader.

Pris og kansellering

Be om pris. 

Se våre regler for kansellering her:

Slik ivaretar vi din sikkerhet

Vi følger bransjeveiledningen for smittevern

Les mer om sikkerhet under Covid-19