Julebord på Støtt

Restaurant Gammelbutikken oser av kultur og historier fra handelsstedenes storhetstid. På denne tiden begynte gjerne forberedelsene til jul mange uker i forveien. Det ble slaktet, sydd okseruller, laget lys, bakt kaker, og husene skulle være skinnende rene. Vi har tatt vare på, og bygger videre på, den gamle kulturen og de gamle skikkene. Våre julebord er litt annerledes enn julebordene i byen. Det gamle handelsstedet byr på seg selv, og du vil føle det som om du er invitert inn til et juleselskap hos handelsmannen. Du vil få servert de tradisjonelle klassikerne laget fra bunnen av. Dessertbordet byr på de gamle kakesortene og multedessertene. Selskapet blir mer privat og intimt på et lite handelssted, der alle er samlet. Du får det lille ekstra som utgjør en forskjell: atmosfære, intimitet og herskapelighet.

Kombiner gjerne oppholdet med overnatting eller julebordweekend med et lite møte i Konferansemuseet, eller aktiviteter i naturen. Visste du at vi tilbyr en rekke vinteraktiviteter som jakt på nordlyset, fiskeværvandring, bålbrenning i fjæra, båtturer, bading og guidede turer? Mulighetene er mange når du først har kommet til Støtt. Dette er våre tilbud:

● Julebordbuffet: Spis så mye du vil av ribbe, pinnekjøtt, hjemmelaget medisterkake og lutefisk. Aperitiff. Dessertbord med tre ulike desserter og hjemmelagde julekaker fra det gamle handelsstedet. Pris: kr 795

● Juletallerken (ribbe, pinnekjøtt, hjemmelaget medisterkake), to serveringer: Pris: kr 450

● Lutefisk fra Værøy med tilbehør og 2 serveringer: Pris: kr 485

● Hjemmelaget karamellpudding: Pris: kr 160

● Hjemmelaget multeiskake: Pris: kr 140 Alt kan skreddersys og tilpasses for årets høydepunkt. Inspirert av sesongen, tradisjoner og godt håndverk, setter vårt kjøkken sammen en smakfull julemeny. Spør oss gjerne om gode overnattingstilbud og juleweekend- tilbud.