Vinteropplevelser

Med sitt spektakulære landskap og autentiske kystkultur, tilbyr Støtt et bredt spekter av uforglemmelige opplevelser.

Vinteropplevelser på Støtt – Unike eventyr i Nord-Norges vinterlandskap

Støtt, en idyllisk perle på Helgelandskysten i Nordland, er ikke bare en sommerdestinasjon; det er også et magisk vinterparadis. Med sitt spektakulære landskap og autentiske kystkultur, tilbyr Støtt et bredt spekter av uforglemmelige vinteropplevelser som kajakkpadling, toppturer, nordlysjakt, lavvoopplevelser, fisketurer, og smakfulle mat- og vinopplevelser.

Kajakkpadling i vinterlandskapet

Opplev den magiske stillheten av vinteren i kajakk, omgitt av snødekte fjell og iskrystaller som glitrer på havoverflaten. Kajakkpadling på Støtt er en unik opplevelse som gir deg nærkontakt med det arktiske landskapet, selv i vintermånedene. 

Med det riktige utstyret og en erfaren guide, kan du padle gjennom det krystallklare vannet og se kystlinjen fra et helt nytt perspektiv. Nyt den roen som bare vinterpadling kan gi, og kanskje er du heldig nok til å se sel, havørn eller annet dyreliv langs kysten.

Vinteropplevelser med god mat i vår restaurant Gammelbutikken på Støtt

Toppturer i snødekte fjell

For de eventyrlystne er toppturer på Støtt en spennende mulighet til å utforske det storslåtte vinterlandskapet. Fjellene rundt Støtt byr på en rekke ruter som passer både nybegynnere og erfarne fjellentusiaster.

Uansett om du går med ski eller truger, vil du bli belønnet med en spektakulær utsikt over øyriket, fjorder og snøkledde topper.

Jakten på Nordlyset

Ingen vinteropplevelse på Støtt er komplett uten å oppleve det magiske nordlyset. Den mørke vinterhimmelen over Støtt gir perfekte forhold for å se dette spektakulære naturfenomenet.Bli med på en guidet nordlysjakt til de beste stedene for å se aurora borealis danse over himmelen. Fang nordlyset på kamera eller nyt øyeblikket med det blotte øye – en opplevelse som vil bli sittende i minnet for alltid.

Lavvoopplevelse med varm drikke og bålkos

Etter en dag fylt med aktiviteter, er det få ting som slår en tradisjonell lavvoopplevelse. Støtt tilbyr gjestene muligheten til å samles rundt bålet i en koselig lavvo, hvor du kan nyte varme drikker, god mat og hyggelige samtaler.Denne autentiske opplevelsen gir deg et innblikk i norsk kystkultur, der historier og tradisjoner fra kysten blir delt i lyset fra flammene. Det er en fantastisk måte å avslutte dagen på, omgitt av stjerneklar himmel og lyden av naturen.

Støtt brygge sine bygninger i vinterdrakt

Fisketurer i vinterhavet

Selv om vinteren har satt sitt preg på kysten, er fiske på Støtt fortsatt en populær aktivitet. Bli med på fisketurer og prøv deg på å fange torsk, sei eller kanskje kveite i det kalde vintervannet.

Med erfarne fiskeguider får du en unik mulighet til å lære mer om det tradisjonelle kystfisket som har vært en del av livet her i århundrer. Enten du fisker fra land eller båt, er dette en aktivitet som både gir spenning og ro i vakre omgivelser.

Stormwatching med panormautsikt

Ligger forholdene til rette er Støtt et fantastisk sted for å oppleve storm og uvær.

Mat- og vinopplevelser i Støtt Brygge

Støtt er kjent for sine fantastiske mat- og vinopplevelser, der fersk sjømat og lokale råvarer står i fokus.

Nyt et måltid på Støtt Brygge, der dyktige kokker tilbereder retter inspirert av kystens rikdom. Prøv tradisjonelle fiskeretter eller smakfulle delikatesser laget av sesongens beste råvarer. Kombiner måltidet med utvalgte viner for en komplett gastronomisk opplevelse.

Støtts mat- og vinopplevelser gir deg en smak av den autentiske norske kystkulturen.

Magiske forhold for vinterkajakk opplevelser på Støtt

Planlegg din vinteropplevelse på Støtt

Støtt er en destinasjon som tilbyr noe helt unikt i vintermånedene – en eventyr øy av aktiviteter og opplevelser som gir deg det beste av nordnorsk natur og kultur. Fra spennende kajakkpadling og toppturer til rolige stunder i lavvoen og smakfulle matopplevelser, vil Støtt gjøre ditt vinterbesøk uforglemmelig.

Kontakt oss i dag for å planlegge dine neste vinteropplevelser på Støtt – en arktisk perle som venter på å bli utforsket!

Flere blogginnlegg

Julebord

Julebord

Støtt er perfekt for å samle bedriften til førjulsfeiring, aktiviteter og stemning som setter den rette tonen for høytiden.

Nordlyset

Nordlyset

Støtt er definivt en av de beste destinasjoner i Norge for å se dette naturfenomenet på sitt beste.

Firmatur i Norge

Firmatur i Norge

Vårt allsidige aktivitetstilbud er satt sammen slik at du skal få en optimal opplevelse sammen med dine kollegaer.