Kajakkurs på Helgelandskysten

På Støtt får du kajakkurs for familier, for store og små – og for vennegrupper.

Kanskje er du ute med bedriften din og ønsker at dine ansatte skal få en spennende opplevelse litt uten om det vanlige. Mulighetene er mange når du kommer til Støtt. Våre sertifiserte kursinstruktører gir deg trygghet kombinert med læring og mestring.

Å lære å padle kajakk handler om det å ha det gøy under kyndig ledelse av instruktøren. Å leke og boltre seg i vannet er den del av mestringen. På flere av kursene vil du lære mye om HMS og redde andre.

Gleden er stor når du har gjennomført Grunnkurs HAV og fått ditt våtkort. Nå kan du leie kajakk hvor enn du ferdes.

Våre kajakkurs


Ta kontakt med oss hvilke kurs som passer best for deg. Vi vil gi deg råd om hva kursene inneholder og hva du vil lære.

Introkurs Havkajakk

Her vil du lære grunnleggende sikkerhet, teknikk og behandling av kajakkutstyret slik at kan padle sammen med venner og familie i skjermede farvann.

Grunnkurs Havkajakk

Her vil du lære grunnleggende sikkerhet, teknikk og behandling av kajakkutstyret slik at kan padle sammen med venner og familie i skjermede farvann.

Introkurs Havkajakk

Teknikkurs Havkajakk

Her vil du lære tekniske ferdigheter slik at kan padle sammen med venner og familie i mer utfordrerne farvann.

Godt humør og mye Kunnskap!

Vi padlet kajakk over til Engenbreen for så å gå opp. Alt utstyr var inkludert. Hadde Dawid som guide, en fantastisk fyr med godt humør og mye kunnskap. Han tok oss så nærme breen som var forsvarlig. Helt fantastisk!

– Beate V.

Eventyrlig!

Vi hadde en fantastisk tid på den vakre øya Støtt med kajakkpadling. Guiden vår Magnus, tok oss med rundt øya der vi kunne sitte og se på havørn som fløy rett over hodet på oss. Vi spiste lunsj på en holme og svømte i havet (over den arktiske sirkelen) på en nydelig solrik dag. Senere den kvelden tok Magnus og Kristin oss med på RIB-tur til Rødøyløva som gav oss en spektakulær utsikt. Tenåringsguttene elsket det - spesielt turen hjem i RIB da solen gikk ned og volumet på radioen gikk opp! Jeg kan ikke anbefale dette høyt nok - det var et eventyr for livet å få oppleve underverkene ved den NordNorske kystlinjen og overraskelsene gjorde det virkelig spesielt. Takk skal dere ha!

– Amy R.

Instruktører


Våre sertifiserte kursinstruktører gir deg trygghet kombinert med læring og mestring.

Kristin Nordhus Karlsson

Kristin Nordhus Karlsson

En av Helgelands beste kajakkguider og instruktører.

Kristin er også utdannet sykepleier med erfaring innen psykiatri og akuttmedisin. Denne kompetansen er også verdifull i det våte element.