Havfiske

Støtt gir en enestående opplevelse for alle som ønsker å fiske etter torsk, sei, kveite og makrell.

Opplev spennende havfiske på Støtt – Fang Torsk, Sei, Kveite og Makrell med de rette redskapene

Støtt er den ultimate destinasjon for havfiskeentusiaster. Med sine rike fiskemuligheter og fantastiske maritime omgivelser, gir Støtt en enestående opplevelse for alle som ønsker å fiske etter torsk, sei, kveite og makrell.

Havfiske i Norge – En uforglemmelig opplevelse

Støtt er et ideelt sted for å oppleve det beste av havfiske:

  • Torsk: Denne klassiske fisken er en favoritt blant mange havfiskere. Med sitt rike kjøtt og allsidige bruk, er torsk en ettertraktet fangst for både matlagning og sport.
  • Sei: Sei, også kjent som «norsk sei,» er en annen populær art som ofte fanges i de kalde farvannene rundt Støtt. Den er kjent for sitt smakfulle kjøtt og gir en spennende fiskeopplevelse.
  • Kveite: Kveite, eller «hvitfisk,» er en stor og kraftig fisk som gir en utfordrende og givende fiskeopplevelse. Kveite er en delikatesse og en ettertraktet fangst for sportsfiskere.
  • Makrell: Makrell er kjent for sin sterke kamp og smakfulle kjøtt. Denne fisken er en favoritt blant mange og gir en livlig fiskeopplevelse.
  • Andre arter: Det er hundrevis av andre arter i området. Sjøørret, laks, breiflabb, rødspette, lange og det du ønsker.
Storkveitefangst på havfiske eventy

Redskaper for effektivt havfiske

For å få mest mulig ut av din fiskeopplevelse på Støtt, er det viktig å bruke de riktige redskapene. Her er en guide til de mest populære fiskeredskapene vi kan ordne til deg:

  • Stang: Fiskestang er ideell for både sportfiske og rekreasjonelt fiske. Med riktig type stang kan du effektivt fange for eksempel torsk, kveite, sei og makrell. Vi har utleiestenger.
  • Garn: Garn er en tradisjonell metode for havfiske og er spesielt effektivt for å fange torsk og sei. Garn kan plasseres på strategiske steder for å maksimere fangsten. Ønsker du skikkelig kystkultur er garn et must. Bli med på dette spennende fisket!
  • Gangvad: Eller populært kalt kveiteliner, plasseres nært bunnen med agn. Denne metoden er ofte brukt for å fange kveite og torsk.

Den beste tiden for havfiske på Støtt

Hos oss kan du fiske hele året. Vi ligger ute i havet. For å maksimere fisket ditt på Støtt, er det viktig å vite når du skal fiske. Her er noen tips for de beste tidene å fiske etter forskjellige arter:

  • Torsk: Torsk kan fanges hele året, men de beste månedene er fra oktober til april, når de er på sitt mest aktive.
  • Sei: Sei er mest aktiv om sommeren, fra mai til september, når vannet er varmere. Storseien kommer som oftest senest i august og september.
  • Kveite: Kveitefiske er best fra juni til august, og mars til mai når kveiten er på jakt etter mat i de grunne fjordene.
  • Makrell: Makrellfiske er ideelt fra juni til august, når makrellen er i nærheten av kysten.
Glade fiskere på Støtt viser frem fangsten sin

Praktiske tips for havfiske på Støtt

  • Planlegg på forhånd: Kontakt oss så tilpasser vi fiskeopplevelsen. Forbered deg og sørg for at du har alt nødvendig fiskeutstyr og tilbehør hvis du ikke skal leie det hos oss.
  • Respekter fiskeregler: Sørg for å følge lokale fiskeregler for å bidra til bærekraftig fiskepraksis.
  • Velg riktig utstyr: Bruk riktig type redskap for de fiskeartene du ønsker å fange, og sørg for at utstyret ditt er i god stand. Vi kan hjelpe deg med dette.

Planlegg din havfisketur til Støtt

Støtt tilbyr en enestående opplevelse for havfiskeentusiaster med sine rike fiskebestander og vakre omgivelser. Enten du er en erfaren fisker eller nybegynner, vil Støtt gi deg muligheten til å oppleve spennende fisketurer og fange torsk, sei, kveite og makrell.

Kontakt oss i dag for å planlegge din neste havfisketur til Støtt – en destinasjon for uforglemmelige fiskeopplevelser!

Flere blogginnlegg

Julebord

Julebord

Støtt er perfekt for å samle bedriften til førjulsfeiring, aktiviteter og stemning som setter den rette tonen for høytiden.

Nordlyset

Nordlyset

Støtt er definivt en av de beste destinasjoner i Norge for å se dette naturfenomenet på sitt beste.

Firmatur i Norge

Firmatur i Norge

Vårt allsidige aktivitetstilbud er satt sammen slik at du skal få en optimal opplevelse sammen med dine kollegaer.