Guidede turer

Guidede Opplevelser – Do it for a day, talk about it forever!

Tusenvis av uutforskede øyer, Midnattssol, Kritthvite Sandstrender, UNESCOs Verdensarvliste, Svartisen, Høyreiste fjell, Polarsirkelen, Storslagen natur, Personlig vertskap, Nordlys, Fenomenale opplevelser og Lokale matskatter!

Når du er på Helgeland får du virkelig følelsen av å være med på 71 Grader Nord og kjenne at adrenalinet bruser i blodet ditt som aldri før. Opplev den majestetiske skjærgården med Kajakk og utforsk tusenvis av øyer og krystallklart hav i Norges beste område for havpadling. Opplevelser og attraksjoner i det varierte naturlandskapet med kombinasjonen av bratte fjell og en imponerende skjærgård, gjør at selv en erfaren eventyrer vil bli tilfredsstilt.

Et annet alternativ er å oppleve skjærgården med Paddleboard. Lei deg en småbåt på stedet og pakk den med god mat, drikke, dykkerutstyr, paddleboard og finn deg ei sandstrand i ei lun vik. Eller prøv det nyeste på markedet, Jetboard!

Opplev de majestetiske og eventyrlige Meløyalpene på Helgelandskysten med handelsstedet Støtt som utgangspunkt. Meløyalpene er kjent fra skidokumentaren «Supervention 2» og Meløy Adventure er din lokale guide som tilbyr topp kvalitet basert på lokalkunnskap, lang erfaring og ikke minst engasjement. Meløyalpene vil imponere deg uavhengig av årstid!

Opplev den særegne og naturskjønne skjærgården med en luftig RIB-tur mellom holmer og skjær. På denne måten kommer du tett på det rike dyre- og fuglelivet som befinner seg ute i havgapet. Avslutt RIB-turen på Karlsholmen fyr, se midnattssola gå ned bak lofotveggen og opplev Havørna som sirkulerer rett over deg, eller som sitter på holmen bare et steinkast unna deg. Prøv en RIB-tur til den majestetiske Rødøyløva og la sanseinntrykkene strømme på.

På nettopp Helgeland har du en uvurderlig mulighet til å oppleve attraksjoner i verdensklasse. Norges nest største isbre, Svartisen, har en unik beliggenhet inne i en dyp fjordarm og er perfekt for guidede brevandringer i et helt spesielt landskap. Hva med et bad i det turkise og forfriskende vannet fra Svartisen etter en topptur på Helgelandsbukken?

Les mer om våre samarbeidspartnere og guider

Flere blogginnlegg

Helgelandskysten – nasjonal turistvei og verdens vakreste øyrike

Helgelandskysten – nasjonal turistvei og verdens vakreste øyrike

Helgelandskysten er kåret som en av verdens vakreste kjøreturer av National Geographic, Norges vakreste kystperle av Den Norske Turistforening og ligger på UNESCO`s verdensarvliste. Helgelandskysten har tusenvis av øyer og er en nasjonal turistvei på 650 kilometer som krysser Polarsirkelen.

Ferie i Nord-Norge

Ferie i Nord-Norge

Ferie i Nord-Norge med utallige perler, hurtigruten, kystkulturen og utallige ting å gjøre er noe du må ta deg tid til å oppleve.

Firmatur i Norge

Firmatur i Norge

Ta firmaturen til unike Støtt. Vi er spesialisert på firmaturer for kick-off, ledergrupper, samlinger, julebord, event og jubileer. En firmatur til Støtt gir deg avstand i hverdagens mas og en nærhet til natur og de ferskeste råvarer.