Overnatting i Nord Norge har aldri vært hottere!

Norge, og ikke minst verden er i forandring og vi må finne nye måter å feriere på. Ferie i Norge har eksplodert etter pandemien. 2020 ble tidenes Norgesferie for oss nordmenn, og 2021 ser ut til å bli enda bedre! Overnatting i Norge er det heteste du kan gjøre! Det er lekende lett å komme […]

Norge, og ikke minst verden er i forandring og vi må finne nye måter å feriere på. Ferie i Norge har eksplodert etter pandemien. 2020 ble tidenes Norgesferie for oss nordmenn, og 2021 ser ut til å bli enda bedre! Overnatting i Norge er det heteste du kan gjøre!

Det er lekende lett å komme seg til i Nord Norge, vi tar deg med nordover på 1, 2, 3! Visste du at det i gjennomsnitt kun tar under 3 timer fra du reiser fra storbylivet til du er langt ute i havgapet? 

 1. Sett deg på Flytoget
 2. Fly fra Oslo, Bergen eller Trondheim til Bodø Lufthavn
 3. Sett deg på Nordlandsekspressen fra Bodø til Støtt

Norges beste overnattingssteder? 

I Nord Norge finnes det flere steder som tilbyr annerledes overnatting og unik overnatting. Den spesielle kraften fra midnattssolen og nordlyset skaper en helt spesiell stemning i sengen…du vil oppleve at alle sansene forsterkes og blodet bruser, og hvem vet hva ubevisstheten i deg vil få deg til å gjøre? Atmosfæren på handelsstedet vil gjøre det til en romantisk overnatting og eventyrlig overnatting. Dette er stedet for deg som ønsker et av Norges beste overnattingssteder!

Les gjerne mer om Nord-Norge på Wikipedia: Link til Wikipedia sin artikkel om Nord-Norge

Ferie i Norge

Nordmenn har virkelig fått øyene opp for sitt eget land. Når vi prater med gjestene våre, hører vi ofte «Hvorfor har jeg ikke feriert i Norge før?», «For et fantastisk land vi bor i!» og «Fra nå av skal jeg kun dra på ferie i Norge!».

Vårt beste tips til deg som skal på sommerferie i Norge 2021 og ønsker en billig ferie i Norge er å planlegge turen godt i forkant! 

Dette gjelder spesielt for deg som skal på ferie i Norge med barn

Kontakt oss gjerne for en skreddersydd ferie

Ikoner i Nord-Norge – Helgeland

Regionen vår er kjent over hele verden for de kontrastene mellom de majestetiske fjellene og den imponerende skjærgården med tusenvis av øyer, og ikke minst for det magiske lyset året rundt. De finnes utallige ikoner i Nord-Norge som du bare MÅ få med deg på din Norgesferie! 

Insta vennlige steder

Nord-Norge er stedet for deg som ønsker ferie i naturen året rundt eller sommerferie i naturen. Høsten er svært undervurdert, og vil anbefale deg en ferie i Norge i november, og da spesielt Nord-Norge. Her vil du oppleve en eksplosjon av farger som forandres hele tiden.

Dette er virkelig plassen for deg som søker etter Instavennlige steder!

13 ikoner i Nord-Norge

 • STØTT – Top of Helgeland
 • Svartisen
 • Helgeland
 • Torghatten 
 • Træna
 • Lovund
 • Myken
 • Karlsholmen Fyr
 • Saltstraumen
 • Rødøyløva
 • Vega
 • Helgelandsbukken
 • Kystriksveien

Dette er bare for å nevne noen ikoner i Nord-Norge – ta turen da vel!

Norges beste hotell 2021? 

STØTT – Top of Helgeland tilbyr en eventyrlig overnatting på det gamle Handelsstedet. Dette er en av de hemmelige perler i Norge som alt for få får gleden av. 

Du vil virkelig få oppleve hvordan de rike væreierne hadde det i sin storhetstid når du overnatter på Støtt. 

Dette er et hotell i naturen – her bor du virkelig tett på naturen og fugle- og dyrelivet!

Norges beste restaurant?

Støtt må du bare oppleve Restaurant Gammelbutikken som oser av historie og

kystkultur. Det personlige vertskapet tar imot deg og serverer det beste som øya og havet

har å by på av lokal mat.

Her følges hele verdikjeden fra ingrediensene høstes i naturen på øya og fisken dras ute på Vestfjorden, til den serveres i restauranten. Sansene dine oppleve en eksplosjon av smaker.

Visste du forresten at restauranten henger sin egen tørrfisk? Selve signaturretten er tørrfisksuppen; en rett som er kjent langs hele norskekysten og snakkes ofte om i norske gjestehavner.

Når dere ankommer Støtt anbefaler vi et 2-dagers opphold hvor dere kan ta del i en rekke spennende og unike opplevelser som:

 • Fisketurer
 • Utforske skjærgården i småbåt
 • Fiskeværsvandring med bading og dykking
 • Padling av kajakk
 • Utforske øya med sykkel
 • Guiding i fiskeri- og krigshistorie
 • RIB-tur til Myken og Valvær, eller Svartisen.
 • RIB-tur og topptur til Rødøya, Hestmannen eller Træna.

Du har kanskje hørt om overnatting østlandet, overnatting lom, overnatting røros, overnatting oslo, og unik overnatting telemark?  

Staycaytion har vokst frem under koronapandemien, og overnatting i nærheten har eksplodert. Flere ønsker å utforske og bli kjent med nærområdene sine. 

Det har skapt en voldsom økonomisk eksplosjon i de lokale bedriftene som har vært nær konkurs under pandemien. Det har aldri vært viktigere med ferie i Norge!  

Men du har kanskje ikke hørt om Støtt – Top of Helgeland? 

Norges mest spennende overnattingssteder?

Vi samarbeider blant annet tett med Fru Haugans Hotel som er en del av historiske hotell. Hit kan du komme med fly, tog eller egen bil. Her finner du Restaurant Ellen som er inspirert av verdenskjøkkenet, og som baserer sin meny på kortreise og lokalproduserte råvarer. Fru Haugans Hotel er medlem av De Historiske Hotel og Spisesteder og stedet er fylt med antikviteter, kunst og historie. 

Nordens Perler med Jannecke Weeden og Stian Floer i spissen besøkte STØTT – Top of Helgeland og gav de hele åtte av ti perler! 

5 tips til unik overnatting

Støtt – Top of Helgeland er noe av det råeste du kan oppleve når du ferierer på Helgelandksysten. Dette er noe av

Bare for å nevne noen flere som skaper en følelse av unik overnatting:

 • Fru Haugans Hotel
 • Klokkergården
 • Myken 
 • Lovund Hotell
 • Vega Havhotell

Visit Helgeland , Visit Nord-Norge  og Visit Norway vil gi deg inspirasjon til overnattingssteder på Helgeland og Helgelandksysten. Får mer inspirasjon her: 

Les gjerne mer om Helgeland på Wikipedia her: https://no.wikipedia.org/wiki/Helgeland

Håper vi sees på Helgeland! 

Flere blogginnlegg

Helgelandskysten – nasjonal turistvei og verdens vakreste øyrike

Helgelandskysten – nasjonal turistvei og verdens vakreste øyrike

Helgelandskysten er kåret som en av verdens vakreste kjøreturer av National Geographic, Norges vakreste kystperle av Den Norske Turistforening og ligger på UNESCO`s verdensarvliste. Helgelandskysten har tusenvis av øyer og er en nasjonal turistvei på 650 kilometer som krysser Polarsirkelen.

Ferie i Nord-Norge

Ferie i Nord-Norge

Ferie i Nord-Norge med utallige perler, hurtigruten, kystkulturen og utallige ting å gjøre er noe du må ta deg tid til å oppleve.

Firmatur i Norge

Firmatur i Norge

Ta firmaturen til unike Støtt. Vi er spesialisert på firmaturer for kick-off, ledergrupper, samlinger, julebord, event og jubileer. En firmatur til Støtt gir deg avstand i hverdagens mas og en nærhet til natur og de ferskeste råvarer.