Kajakk med guide på Helgelandskysten

En av våre aller mest populære opplevelser er kajakk med guide. Guiden vil ta deg til de beste områdene og de beste padlerutene. Underveis får du mange teknikker og tips til å bli en enda bedre kajakkpadler.

1 dag

min. 2 personer

Norsk, Engelsk

Dette vil du få oppleve

Du trenger ikke å ha en grunnleggende ferdigheter for å være med guiden på tur. Guiden legger opp turen etter ditt eget ferdignivå ønsker om å lære, værforhold og årstider. Våre sertifiserte guider har lang erfaring og kjenner de beste padleområdene mellom alle øyene, holmene og skjærene på Støtt.

Visste du at kajakkpadling er en storstilt naturopplevelse, hele året, og ikke minst på vinteren? – Vi har åpent hele året og tar deg gjerne med på tur.

Hos oss kan du både få eksklusive turer eller turer med flere andre påmeldte.

Dette er inkludert

Guide

Kajakk
m. utstyrspakke

Godt humør og mye Kunnskap!

Vi padlet kajakk over til Engenbreen for så å gå opp. Alt utstyr var inkludert. Hadde Dawid som guide, en fantastisk fyr med godt humør og mye kunnskap. Han tok oss så nærme breen som var forsvarlig. Helt fantastisk!

– Beate V.

Eventyrlig!

Vi hadde en fantastisk tid på den vakre øya Støtt med kajakkpadling. Guiden vår Magnus, tok oss med rundt øya der vi kunne sitte og se på havørn som fløy rett over hodet på oss. Vi spiste lunsj på en holme og svømte i havet (over den arktiske sirkelen) på en nydelig solrik dag. Senere den kvelden tok Magnus og Kristin oss med på RIB-tur til Rødøyløva som gav oss en spektakulær utsikt. Tenåringsguttene elsket det - spesielt turen hjem i RIB da solen gikk ned og volumet på radioen gikk opp! Jeg kan ikke anbefale dette høyt nok - det var et eventyr for livet å få oppleve underverkene ved den NordNorske kystlinjen og overraskelsene gjorde det virkelig spesielt. Takk skal dere ha!

– Amy R.

Høydepunkter

 

  • Vakker natur
  • 12.000 øyer
  • Uberørte friluftsområder
  • Kritthvite strender

Nyttig å vite

Husk å ta med

  • 2 lag med ulltøy
  • solbriller
  • solkrem
  • vanntette og vindtette klær
  • fleece genser
  • 2 ekstra par sokker

Oppmøte

Støtt Brygge

Pris og kansellering

fra 2500,-

Vederlagsfri kansellering innen 2 dager i forveien av ankomstdato.

Turer og aktiviteter som er avhengig av transport kan ved dårlig vær bli kansellert på kort varsel.

Viktig informasjon

Det er et ufravikelig krav for å delta på våre aktiviteter at du har en gyldig reiseforsikring som dekker de aktiviteter du deltar på.

Vi vil gjennomgå HMS rutiner før oppstart.

Slik ivaretar vi din sikkerhet

Vi følger bransjeveiledningen for smittevern

Les mer om sikkerhet under Covid-19