Meløyalpene fra fjell til hav

Med Handelsstedet Støtt Brygge som base. Meløyalpene ved Glomfjord er kjent fra skidokumentaren Supervention 2 og det er ikke uten grunn. De majestetiske fjellene innbyr til varierte toppturer i ett av Norges vakreste naturområder.

4 dager

min. 6 deltakere

Norsk, Engelsk

Dette vil du få oppleve

Dette er turen for deg som sammen med gjengen ønsker topptur i uberørt natur. Sammen med oss vil du oppleve de beste toppene og nedkjøringene som passer best for
dine ønsker og ferdigheter. Vi bruker ribbåt for å nå uberørte fjell, og har base på handelsstedet Støtt Brygge.

Visste du at Meløyalpene og Støtt Brygge er lett tilgjengelig og det tar deg ca. 4-5 effektiv reisetid fra Gardemoen

Hvilke topper som er aktuelle bestemmes av guiden på den gitte dagen for å sikre deg trygge og gode skiopplevelser.
Klassikerne Tverrfjell / Istinden, Ronsfjellet og Middagstuva er varierte, men samtidig krevende nok for deg som ønsker skikkelige utfordringer. Disse ligger fra 990 moh opp til 1194
moh. Du vil oppleve at turene som utfordrende samtidig som de er trygge og tilpasset ditt eget ferdighetsnivå.

Med base på Støtt Brygge er du ca. 1 times reiseavstand fra skiområdene. Her vil du bo i lokalsamfunnet, nyte lokal sjømat og få med deg de gylne historier fra kystkulturen på Helgelandskysten under afterskien. Kanskje det frister med et bad på brygga etter turen?

Meløy Adventure i samarbeid med Støtt Brygge

Meløy Adventure har base i Glomfjord helt nord på Helgeland. Støtt Brygge ligger like utenfor på øya Støtt.

Du flyr til Bodø og vi henter deg med minibuss på flyplassen. Herfra drar vi ned til Bodø havn og tar hurtigbåten ut på ettermiddagen til Støtt Brygge. Støtt er lett tilgjengelig og med anbefalte rutetider som effektiv reiseflyt er reisetiden kun 4 timer.

Dette er inkludert

Turguide

Nistemat

Transport

Overnatting

Tre fantastiske dager på ski i storslått urørt natur!

Vi fikk med oss skikjøring på Toppen 1259, Middagstuva, Tverrfjellet, Sfinxen og Ronsfjellet. Kveldene var også fulle av opplevelser og RIB-tur med middag på Støtt - Anbefales!

– Joachim F.

Rått!

Helt rå helg, hvor vi fikk gått på toppturer og kjørt mye pudder. Øyvind er en meget hyggelig og dyktig guide, med enormt mye kunnskap om området, så jeg kan lett anbefale å bli med han på topptur! Jeg blir garantert å ta turen tilbake!

– Magnus S.

Topptur-weekend

Hadde en kjempeflott helg! Til tross for dårlig sikt og til dels mye vind, la guidene til rette for mye lek og moro i masse pudder! God tilrettelegging i forhold til gruppas erfaringer.

– Ida W.

Super Basecamp!

Ypperlig plassering i forhold til toppturer på ski, og nærhet til Glomfjord alpinsenter. Super basecamp for arrangementer der ski og friluft er fokus! Mange aktiviteter å velge mellom, og ønsker kan fikses!

– Trond S.

Spontan helg!

Anbefales på det sterkeste! Utallige muligheter for toppturer. Med guide Øyvind i spissen ble det tur til Istinden og Reindalstinden!

– Karoline F.

Fantastisk skihelg!

Vi er en gjeng på 10 kompiser/kollegaer som hvert år reiser på en langhelg for å gå toppturer en eller annen plass i Norge.  

Helgen i Meløy ble minneverdig. Lørdagen ble været helt fantastisk og da fikk vi virkelig sett hva regionen er god for. Helgen var så mye mer enn toppturer på ski, den var fylt med opplevelser og god stemning.  

De yter ekstremt god service. Vi ble hentet i minibuss i Bodø av en svært hyggelig sjåfør og han var tilgjengelig hele helgen (han hentet oss til og med på natt til søndag da vi hadde vært ute og spist på hotellet med påfølgende konsert.

I tillegg til skikjøringen, så hadde vi en fantastisk tur ut til Støtt fredag ettermiddag/kveld med omvisning i bunkerser og en utsøkt middag på Restaurant Gammelbutikken. Bading i havet fra bryggen var også obligatorisk. 

Guidene med Øyvind i spissen innehar en ekstrem lokalkunnskap og det fikk vi bruk for flere ganger denne helgen. Først og fremst da været var utfordrende, og guidene allikevel fant god skikjøring til oss. 

– Christian D.

Høydepunkter

 

  • Skikjøring i uberørt natur
  • Lokal guide med lang erfaring som finner de beste rutene med gode snøforhold
  • Handelsstedet Støtt Brygge med lokal sjømat, de gylne historier og personlige vertskap

Nyttig å vite

Husk å ta med

  • Turklær etter vær. Følg værmeldingen.
  • Husk ulltøy, vindtett og vanntett utetøy.
  • Gode vanntette tursko
  • Solbriller, solkrem og caps

Når?

Turen går på følgende datoer:

25 februar – 28. februar,
4. mars – 7 mars,
11.mars – 14. mars,
18. mars – 21.mars,
25. mars – 28. mars

Pris og kansellering

Pris pr. person er 9 800,-

Prisen inkluderer ikke transport (minibuss/båt) til/fra Bodø-Støtt, flyreiser. Mineralvann og alkoholholdig drikk.

Vederlagsfri kansellering innen 2 dager i forveien av ankomstdato.

Turer og aktiviteter som er avhengig av transport kan ved dårlig vær bli kansellert på kort varsel.

Slik ivaretar vi din sikkerhet

Vi følger bransjeveiledningen for smittevern

Les mer om sikkerhet under Covid-19