Package holidays

Tailored for you and your travel companions

Fotograf Hans Petter Sørensen / www.faroutfocus.no

We will gladly tailor a package holiday for you and your travelling companions, according to your desires and interests. When you choose Støtt as your holiday base, the possibilities are almost limitless!

Excitement and adventure!

Welcome to an active holiday, designed for visitors who are in good shape but who want to get in even better shape. Seize the opportunity to go beyond your comfort zone and experience the adrenaline rush. Feel the satisfaction of knowing that you’ve pushed your boundaries and mastered new skills.

Enjoy nature and culture

Støtt is the ideal base for experiencing Helgeland’s magnificent scenery, which many travellers describe as “the most beautiful coastline in the world.” Time and again this impressive and varied scenery will take your breath away. Støtt’s visitors speak of their newfound peace of mind – and have their heart set on returning as soon as possible.

Your winter dream at Støtt

We invite you to come to Støtt and experience our magical winter world, when the landscape has a subtle glow and the Northern Lights often dance across the sky! Soon you will forget the hustle and stressful life of the city. Seize the opportunity to replenish your energy and find new inspiration.

Fotograf Alexander Kühn

Fotograf Kim Åge Abelsen

The Meløy Alps: from sea to lofty peaks

These jagged and majestic mountains invite you to summit ascents in one of the most scenic areas of Norway. Ski down virgin snow in a pristine mountain wilderness!

Et must på Helgeland!

Et stopp på Støtt hører med når vi er på Helgelandskysten, godt skjermet havn, nydelige omgivelser og et suverent vertskap. Restauranten har mat i toppklasse, stedets eget museum er vel verdt et besøk. Padleturer, sykkelturer eller bare en rusletur i flott natur er andre muligheter. Vi kommer snart tilbake for fisking, fridykking og toppturer i området.

– Ole-Erik Lerøy

Utmerket måltid!

Takker for et aldeles utmerket måltid i fantastisk atmosfære forrige lørdag.

– Svein Tore Holsether

Vi kommer helt klart tilbake

Jeg var på Støtt i juli sammen med to ungdommer. Vi deltok på kajakk kurs og fikk av den grunn sett Støtt både fra sjøsiden og øyene rundt. Fantastisk område med spennende fugleliv og vakker flora! Tok turen tilbake i september og gikk rundtur på øya sammen med min far som er i 80-årene. På kvelden spiste vi nydelig mat basert på de beste råvarene. Restauranten kan anbefales på det sterkeste! Spennende øy med en interessant historie. Vi kommer helt klart tilbake!

– Jane Andersen

Fantastisk mat, Topp Service og en perle av et øysamfunn, MÅ oppleves!

Støtt er en perle av et øysamfunn, et gammelt fiskevær, som på 1800-tallet var et viktig handelssted – med «svabergene dekket av klippfisk». Vår familie ble fascinert av det vakre, sjarmerende og gjestfrie stedet, hvor vi kunne nyte naturen med stillhet og ro, sykle, utforske tyske kanonstillinger og bunkere fra krigen, eller padle, dra på RIB-tur osv. Vi overnattet i det nyoppussede Bakeriet, i en fin og historisk møblert suite, med moderne komfort og med svært gode senger. Servicen var topp, med et vennlig vertskap som ga oss nyttige tips, slik at oppholdet ble optimalt. Maten var helt nydelig, med spennende fiskeretter med kveite og bacalao på menyen. Støtt er et unikt sted som vi varmt kan anbefale og vi ser frem til å komme tilbake! Tusen takk for et herlig opphold.

– Liv M.

Et Suverent opphold!

Tre vennepar, så nær 70 som man får det, på opplevelsestur til Støtt, helt nord på Helgelandskysten. Hvilken opplevelse det ble! Stedet, maten og vertskapet med dyktige medarbeidere. Vakre rom som tar en tilbake i tid, rent og pent. Nydelige istandsatte bygninger. Vill og vakker natur. Vi hadde RIB-tur til Myken med whisky og gin smaking hos Jan Hellstrøm og kone, Fisketur i stor fiskebåt med fisk og ørn i skjønn forening. Dessuten fikk vi noen timers vandring på naboøya, Svenningen, med guide og historier fra krigens dager. Et opphold på Støtt kan anbefales på det aller varmeste. Karsten og Mette, Karin og Per og Elisabeth og Erik.

– Elisabeth Heber

Ekte!

Jeg satt igjen med gåsehud på armene etter gårsdagens middag, og at vi hadde hatt en fin kveld på et museum med fantastisk god mat og drikke. Ekte!

– Petter Fjeld

Fantastiske Støtt

Vi har hatt noen helt fantastiske dager på Støtt hos Eva og Svenn. Maten holdt et veldig høyt nivå (og vi er bortskjemt). Veldig hyggelig vertskap som hele tiden sørget for at vi hadde det fint. Vi var på vandring og fikk fortalt litt om øyværet Støtt og dens historie og hadde to dager med kajakk kurs (våtkortet). Det var veldig flotte forhold å lære seg kajakkpadling. Tusen takk for et fantastisk opphold!

– Inger-Hilde T.

Stedet er en opplevelse!

Vi overnattet en natt i bakeriet. Rommet var rent og moderne. Spiste treretter på Restaurant Gammelbutikken på kvelden, fantastisk mat og service! Anbefales på det varmeste. I tillegg spennende omvisning i 2.etg av den gamle butikken. Stedet er en opplevelse!

– Eli L.

En Perle i havgapet!

Øya Støtt er en perle i havgapet som må oppleves! Støtt er så mye mer enn overnatting og restaurant. Det er en sjelden og unik destinasjon som er vel verdt et besøk. Det å få komme til et gammelt fiskevær, som nå driftes som hotell med overnatting i sjarmerende og gamle hus er stas! I tillegg har de et utmerket kjøkken! Vi hadde 5-retters middag på lørdag som holdt et høyt nivå når det gjelder smaker, kvalitet og presentasjon. Vinpakken matchet også veldig godt til. Vi anbefaler et opphold på Støtt på det varmeste!

– Kristin W.

Vi storkoste oss!

En gjeng på tolv voksne og to barn bosatt i Asker, Bygdøy og Bergen fikk to fantastiske dager på Støtt. Her var vi for å feire 80 års bursdag. Vi bodde i 2.etg på Bakeriet og på Rorbua. Gjennomført stil på rommene med deilige senger og sengetøy. Ble mange flotte turer og utrolig mye deilig mat. Vi storkoste oss!

– Merete L.

Ta turen!

Maten var helt nydelig med en kvalitet på råvarer som var topp. Kokkene kunne sine ting også når det kom til Hvalkjøtt og Sei. Vi gikk for alle tre rettene, anbefales! Fine fotturer på begge øyene. Ta turen!

– Travelling light

Til Støtt for å prøve Restauranten

Reiste med familie til Støtt med overnatting i rorbu og middag i restauranten. Historiske omgivelser, vill natur og enestående mat både i smak og presentasjon. Smakfull 3-retters meny, med lokale råvarer. Både boknafisk, hval og kveite ble servert og nytt med god vin til.

– Eric N.

Kurs, Teambuilding og Fest!

På en idyllisk perle av en øy i havet ligger Støtt. Stedet oser av sjarm, hygge og historie. Vertskapet bidro med flotte kurslokaler på loftet, god mat og snacks. Festmiddag med både fisk og hvalkjøtt smakte fortreffelig med tilhørende drikke.
Overnattingstedet som er med hotellstandard er godt oppusset, deilige senger og gode dyner.
Nydelig plass med god mat, lokaler og vertskap som anbefales for firmatur hvor man ønsker å være for seg sjøl.

– Northman

MÅ oppleves!

Nydelig sted, nydelig vertskap og ikke minst nydelig mat! Dette stedet må bare oppleves. Her er det historie i veggene, men også i nærområdet om man vil ta en tur til Svenningen. Sjømatbuffeten var fortreffelig!

– Mailen B.

Det eminente kjøkkenet

Det er en stor glede å komme hit hver sommer - for nydelige lunsjer på terrassen utenfor det praktfullt restaurerte restauranthuset. Vi setter stor pris på det eminente kjøkkenet, og anbefaler på det varmeste både fiskesuppen, bacalaoen og det andre på menyen. Hilsen hyttefolk fra Østlandet.

– Eva K.

Skikkelig innertier!

Etter min mening finnes den beste restaurant-opplevelsen på Støtt. Spesielt tørrfisk-suppen med focaccia-brød er en skikkelig innertier. Utstillingen på loftet og historiefortellingen var utrolig interessant. Alt anbefales på det varmeste.

– Merethe A.

Flott sted, Nydelig mat og Vennlig vertskap

Et utrolig flott sted i havgapet. Fin historie og nå har en ny generasjon, med fantastisk innsats laget dette stedet til et flott sted å spise, overnatte, oppleve naturen og historien. Maten er spesiell, lokal og meget god! Flott atmosfære, meget vennlig vertskap med tid og interesse. Dette stedet er verd turen!

– Per K.

Bare må innom!

Nydelig mat og god service i et fantastisk miljø, en tre-retter med fersk kveite som var perfekt tilberedt som hovedrett, bra utvalg av drikke, så her må man bare seile innom, her er det godt med gjesteplasser for besøkende.

– Alf-Ole D.

Dra til Støtt!

To venninner på tur - overnattet i Bakeriet som er helt nyoppusset. Suiten var fantastisk - gjennomført stil både i oppussing og møbler! Nye og gamle møbler som passet sammen. Fantastiske middager, vi smakte bacalao og kveite, og multe-is! Virkelig imponert. Deilig frokost med omelett, pannekaker, all slags pålegg og godt brød! Full service til tross for at det var utenfor sesong og rolig helg. Flotte folk som jobber og driver her på Støtt. Vi kommer tilbake, enda litt natur igjen å utforske! Har du ikke vært der så har du noe fint i vente.

– Reise ALM

Kvalitet hele veien!

Et sted man sjelden finner i Norge. Kvalitet i mat og overnatting, og strålende mat og vin. Lokale råvarer med topp tilberedning. Hjerte og sjel i alt. Bare en liten og vakker båttur fra Bodø eller Ørnes.

– Lise Regine